preview
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
07 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Ik probeer te bedenken hoe het de afgelopen tijd voor mij is geweest. Na mijn zware oefeningen van backpacken utrecht-wijk-wijk-utrecht-utrecht-amersfoort-amersfoort-utrecht, met gevolg zweten en kracht training lijk ik wel een ervaren wereldreiziger. Helaas voldoet het weer niet aan de eisen, dus zal ik toch maar moeten gaan.
Daarnaast ook nog alles organiseren: kamer leeghalen ut, kamer volproppen wijk, schoonmaken, welke kleren mee naar wijk-utrecht-amersfoort voor de feestdagen, prikdagen plannen (rabiës dag 0-7-21), dates plannen met vriendinnen, inkopen doen. Gelukkig heeft dit 2 doelen gehad. Het voornaamste is het zorgen dat ik alles mee heb, maar daarnaast ook het er aan wennen dat ik straks voor 6 maanden weg ben uit NL, weg ben van familie en van vriendinnen, kortom weg uit mijn vertrouwde omgeving.
Dat heeft zo zijn ups en zijn downs gehad. Soms wist ik even niet waar ik aan begonnen was, wat vooral in het begin sprake van was. Vaak super veel zin in, half jaar geen werken, naar het mooie weer, doen waar ik zin in heb, nieuwe taal mensen en cultuur leren kennen. Daar zit ik nu een beetje in.
Al mn spulletjes liggen klaar om mee te nemen. Morgen vindt het vertrek plaats. 5 uur in de auto, 10 uur vliegen. En voor degene die het nog niet hebben gevraagd: ‘is wel spannend he??’: JA (!!) het is spannend!! Ik snap de vraag, maar het maakt het er soms niet gemakkelijker op. Voor nu de spanning: heb ik alles bij me (trauma nadat ik n keer mn id vergeten ben), ben ik op tijd op schiphol, word ik toegelaten door USA en heb red ik mijn overstap (1 uur de tijd op een mega airport :S). Ach, we zullen het zien, anders mooie sightseeing van Houston.
Ondanks de spanning heb ik wel enorme steun gehad van mijn ouders, zussen, zwager, vriendinnen en familie. Dus bij deze wil ik ze super voor bedanken. Het heeft me zeker meer rust en vertrouwen gegeven.
Tot schrijfs!
07 Januari 2011 - 18:52
Jan-riet-roos-marie:
Vanuit Oostzaan wensen we je een heel goede ontdekkende reis toe. Eerst lekker Mexico een weekje nog samen met M-W-A-J-M genieten en dan in Mexico ieder zijns weg. We gaan je volgen via je reisverhalen. Veel geluk en plezier met deze onderneming.
XXXX vanuit Oostzaan
07 Januari 2011 - 19:04
Marloes:
Hej Sas,
Heel veel plezier met je reis!
Geniet ervan!
Liefs Loes (van de-HBOV) -
07 Januari 2011 - 19:18
Marcella:
Sasje,
Super trots op jou dat je dit gaat doen! Als iemand zo´n half jaar super goed door gaat komen ben jij het wel! We gaan lekker met z´n tweetjes genieten van de vierpersoons kamer, hihi!
xx -
07 Januari 2011 - 20:09
Maaike:
Lief Sasje!!
Je gaat gewoon een toptijd hebben in de zon! Ik zal aan je denken als ik weer eens in de sneeuw lig ;)!
Dikke knuffel,
Maaike -
08 Januari 2011 - 08:26
Mirjam:
Babs waaaa wat een avontuur:D
super veel plezier en geniet met volle teugen en wees ook nog een klein beetje voorzichtig want je weet maar nooit!
dikke knuffel!
08 Januari 2011 - 15:12
Jara:
Hey Saskia,
Die 6 maanden kunnen ook opeens veel langer worden hoor ;-) En ik kan het weten!
Heel veel plezier en maak er een mooie tijd van!
Liefs -
08 Januari 2011 - 18:36
Tienus:
zit u al met u reet in de zon ;-) -
12 Januari 2011 - 18:27
Linda :
Hee Saskia!
Ik heb je vorige week eigenlijk helemaal niet meer gesproken om je een goede reis te wensen!! Maar ik dacht ze heeft vast wel een weblog ergens.. Ja dus! :D Ondertussen ben je er al weer een aantal dagen, ik hoop dat je het super naar je zin hebt met je familie! En dan lekker alleen op pad, dat komt vast ook helemaal goed.. :)
Have fun!
Groetjes, Linda (je 'ex-huisgenootje' van beneden..) -
15 Januari 2011 - 16:42
Corrie:
Hoi Sas, helemaal je verjaardag vergeten,het lijkt uit het oog uit het hart maar is het niet hoor!Van harte meid met je verjaardag die je viert waar je hem nog nooit gevierd hebt.Een geweldige tijd ,we blijven op de hoogte.Kus Leo en Corrie -
17 Januari 2011 - 17:00
Paul En Gemma:
Hoi Sas, Hoe gaat het nu? Waar ben je nu? Dapper van je hoor. Was het leuk in Mexico?
Groetjes, Paul en Gemma.