geland in the gambia - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Saskia Haan - WaarBenJij.nu geland in the gambia - Reisverslag uit Banjul, Gambia van Saskia Haan - WaarBenJij.nu

geland in the gambia

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

22 Augustus 2008 | Gambia, Banjul

hello people.

kort bericht vanuit gambia. is toch zonde om achter de pc te blijven hangen terwijl er zoveel te doen is.

hebben goede vlucht gehadl ook al zaten 2 strontvervelende kinderen naast ons. hebben Baks (onse begeleider) en Abdoe ontmoet. Zijn gister met ze uiteten geweest. Erg aardig. \je merkt toch aardig cultuur verschil. \niet al te direct waardoor je niet weet waar je aan toe bent, wat toch wel typisch \nederlands is.

Kamer is erg relaxt. Ruimte genoeg. Renate is vandaag bij ons gevoegd.
Het is erg warm. Denk rond de 30 gr. Nu is het eindelijk droog met zon. Hiervoor was het alleen maar regen regen en regen. Dus NL mis ik tot op vandaag nog niet.

Morgen gaan we op krokkedillenjacht.
Mijn gambiaanse nr is. 00227585466

• 22 Augustus 2008 - 17:38

Marcella:

Hee Sas,
    erg leuk om zo wat van je te horen. De hockey dames hebben goud gewonnen, maar dat weet je denk ik al;-) Was een erg spannende wedstrijd, maar was wel in slaap gevallen(A) haha!:P

Doe voorzichtig met de krokkodil:P

kusje je zusje

• 22 Augustus 2008 - 17:58

Aad:

Leuk om te lezen dat je eerste indruk goed is. Je weet hoe je krokodillen moet vangen he. Bij de staart pakken en zout in de ogen strooien, daarna heb je een mooi tasje die je helaas niet door de douane mag meenemen. Toch maar laten zwemmen dus....

Geniet er lekker van.

Aad

• 23 Augustus 2008 - 09:40

Marijke:

Hoi Sas.
    Wat leuk om zo van je te horen.Al lekker uit eten geweest(wat eet je daar?)en op krokodillenjacht.
    Ik ben benieuwd hoe dat gaat.
    Doe voorzichtig en tot mails. groetjes Marijke

• 24 Augustus 2008 - 08:48

Tantetje:

Hoi Sas,
    Fijn dat je reis goed is verlopen, ondanks de 2 vervelende kids. Geniet maar van alles wat op je Gambiapad komt! Was de jacht op krokodillen leuk? Kijk maar uit!
    Veel liefs en een dikke kus van Paul en je tantetje.

• 24 Augustus 2008 - 10:49

Roosje:

Hey Sasje!

Net als al de anderen: wat fijn dat het goed met je gaat!

Veel liefs,

Roos

• 24 Augustus 2008 - 14:03

Marcella:

LET OP!
    Een bericht van Sas aan iedereen:

Het nummer waar je Sas op kan bereiken is voor Sas helemaal gratis. Best logisch want ze heeft een Gamiaanse simkaart gekocht. Dus bellen mag!;)

• 24 Augustus 2008 - 14:16

Marije (Shenk):

Heee Sassefrasss!!!

Ben je onderhand al opgegeten door een krokodil?? Of is alles goed gegaan??
    Ibiza was echt super!! Jeeptocht ook overleefd;-)
    Laat maar snel alle gambiaanse roddels horen!! Haaha

Dikke kus!

• 24 Augustus 2008 - 14:17

Marty:

hee sas,

heb je al yoghurt gegeten daar.. is goed voor je. veel plezier daar..

groeten martijn.

• 24 Augustus 2008 - 14:17

Marty:

hee sas,

heb je al yoghurt gegeten daar.. is goed voor je. veel plezier daar..

groeten martijn.

• 24 Augustus 2008 - 20:39

Sue:

Hi Saskia,
    We have all been to see Rod for his birthday today and I have taken your news for all the family in England to hear about you. Have a great time x

• 25 Augustus 2008 - 07:35

Parloes Mauw:

Hey lekker dier!

Wat een gek idee, dat jij daar ineens zit!

Ik vind het onwijs stoer en ga je zeker volgen!

Liefs Marloes

• 25 Augustus 2008 - 09:02

Auke:

Hi Saskia,

Echt zo leuk om jullie verhalen te lezen! Vooral erg herkenbaar!
    Geniet van die mooie tijd daar, want je zal er nog vaak aan terug denken!
    Doe Baks en Abdou veel groetjes!!

• 25 Augustus 2008 - 09:21

Kim:

Heey Sas

Even een laat berichtje maar wilde nog even zeggen dat ik blij was te horen dat je goed aangekomen ben! Tis echt vaag om te horen dat je op krokkedillenjacht enzo gaat, wel super gaaf!
    Doe je verder wel een beetje rustig met die donkere players;)
    Hoop snel wat van je te horen!
    Take care!Dikke kus

Saskia

2 jaar geleden ging ik naar Gambia, om voor 10 weken te kijken wat de voorlichtingsprogramma is voor diabetes. Na mijn terugkomst in NL wist ik het zeker: Ik ga sparen voor een backpackreis naar Verweggistan. Nu is het bijna zover: 8 Januari 2011 vlieg ik om 10 uur naar Cancun Mexico. Daar heb ik een week vakantie with my family. 16 Januari vlieg ik door naar San Jose, Costa Rica. Daar wil ik de spaanse taal gaan leren. 29 Juni 2011 vlieg ik terug vanuit Panama City, Panama naar Amsterdam. Dan heb ik mijn 6 maanden reis afgesloten van Central America.

Actief sinds 04 Maart 2008