Nog 13 uur - Reisverslag uit Wijk bij Duurstede, Nederland van Saskia Haan - WaarBenJij.nu Nog 13 uur - Reisverslag uit Wijk bij Duurstede, Nederland van Saskia Haan - WaarBenJij.nu

Nog 13 uur

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

20 Augustus 2008 | Nederland, Wijk bij Duurstede

Hallo lieve mensen,

De dag is bijna aangebroken dat ik weg mag (eindelijk!!). Na een aantal weken te lopen zenuwen (of door de 'leuke' malariamedicatie of doordat ik mezelf zo gek maakte. Ben er nog niet helemaal over uit..) is het eindelijk zover.

Afgelopen week afscheid genomen van vrienden door een hele leuke bbq te hebben gegeven. Naja..dat dacht ik...2uur geleden heb ik de laatste de deur uit gekickt (leuk dat je er was hoor kimmel!;)). En heb nog een bezoekje gepleegd in DenHaag voor fam.
Nu dacht ik dat het afscheid nemen het lastigs was, blijkt toch dat een tas inpakken de grootste uitdaging van deze hele reis is (sorry mensen..).

Deze afgelopen weken heb ik ook voor een donatie gevraagd aan sommige familieleden en vrienden voor het ziekenhuis waar ik voor ga werken. In totaal heb ik 300 euro verzameld. Super bedankt daarvoor! Ik heb al aardig wat inkopen voor gedaan (lees: 2 glucosemeters, teststrips voor glucosemeters, batterijen). Mijn oudjes die mij over 3 weken gaan bezoeken nemen dit gelukkig allemaal voor mij mee. Ik was anders bang dat ik kreupel daar al aan kwam zonder wat gedaan te hebben (he marij.. ;)).

Dit was mijn voorlopige laatste bericht vanuit NL. Morgen gaat de wekker weer om half 6, om vervolgens om half 9 op Brussel airport te zijn en om half 12 te gaan vliegen.

Dikke kus en tot mails/krabbels/sms e.d.

• 21 Augustus 2008 - 06:17

Richard:

Kan maar 1 dingen zeggen, lekker gaan genieten!!

xxx Rich

• 21 Augustus 2008 - 08:44

Amanda:

veel plezier!!!

dikke kus!

• 21 Augustus 2008 - 13:02

Kim:

Hey muts!

Nou leuk berichtje hoor, de afscheid viel mij wel zwaar!;) JIj zit nu al lkkr in het vliegtuig, hoop dat de reis een beetje meevalt!!
    Ik lees/ hoor snel weer iets van je!

Kus

• 21 Augustus 2008 - 21:09

Jara:

Lieve Sas, heel veel plezier in Gambia! Ik hoop dat je reis een beetje is meegevallen.

Toch gek dat we elkaar nu anderhalf jaar niet zien, ga je missen! Ik hoop nog stiekem op een tussenstop in Gambia ;)

xxx

• 21 Augustus 2008 - 21:17

Gemma.:

Dag Sas, een hele goede reis. Geniet lekker van al de ervaringen daar. Is goed voor je rugzakje.
    En je bent in ieder geval heel nuttig bezig.
    Je hebt daar weinig tijdsverschil he. Is dat ook een uur?
    Groetjes,Gemma.

Saskia

2 jaar geleden ging ik naar Gambia, om voor 10 weken te kijken wat de voorlichtingsprogramma is voor diabetes. Na mijn terugkomst in NL wist ik het zeker: Ik ga sparen voor een backpackreis naar Verweggistan. Nu is het bijna zover: 8 Januari 2011 vlieg ik om 10 uur naar Cancun Mexico. Daar heb ik een week vakantie with my family. 16 Januari vlieg ik door naar San Jose, Costa Rica. Daar wil ik de spaanse taal gaan leren. 29 Juni 2011 vlieg ik terug vanuit Panama City, Panama naar Amsterdam. Dan heb ik mijn 6 maanden reis afgesloten van Central America.

Actief sinds 04 Maart 2008